Yritys

Parasta puutarhaan vuodesta 1969

T:mi Puutarha ja Viherrakenne sai alkunsa vuonna 1969, kun Rauno ja Anja Jaakkola vuokrasivat vanhan kauppapuutarhan Forssasta ja aloittivat ryhmäkasvien tuotannon, taimien myynnin sekä pihojen rakentamisen. Yrityksen toiminta kasvoi ja kehittyi pitkin 70-lukua Forssalaisen rakennusteollisuuden imussa.

Historia lyhyesti

70-luvun alkupuolella rakennettiin omat tilat Forssan Ojalanmäkeen. Uudet tilat mahdollistivat ryhmäkasvituotannon lisäämisen sekä Harviala-taimimyymälän laajentamisen. 80-luvun alussa yhtiömuotoa muutettiin ja yhtiön nimeksi tuli Viherrakenne Jaakkola Ky. Ajan hengessä yrityksen molemmat osa-alueet kehittyivät voimakkaasti läpi koko vuosikymmenen. 90-luvun lamavuosien jälkeen uudet tuulet alkoivat puhaltaa, rakentamisessa alkoi uusi, voimakas kasvun aika ja puutarhakauppa jatkoi kehittymistään Suomessa. Myös yrittäjäpariskunnan pojat Matti ja Mikko tulivat mukaan toimintaan täysipäiväisesti.

 

Yritys tänä päivänä

Tänäkin päivävä toimintamme muodostaa edelleen alkuperäiset toimialat: viherrakentaminen ja puutarhakauppa. Liikevaihtomme on n. 2,5 milj. euroa ja meillä työskentelee 12-40 henkeä sesongista riippuen. Nykyään yhtiön pääomistajat ovat alkuperäisen yrittäjäpariskunnan pojat Matti ja Mikko Jaakkola. Puutarhakeskus Jaakkola palvelee asiakkaita Forssassa. Viherrakenne Jaakkola rakentaa pihoja ja viheralueita ympäri Etelä-Suomea.

 

Ajankohtaista Jaakkolasta

Liity Viherklubiin

Viherklubilaisilla on loistavia erikoisetuja. Nautit ainutlaatuisista klubitarjouksista, saat uutiskirjeessä asiantuntijan neuvoja ja vinkkejä puutarhanhoitoon sekä ennakkotietoa uutuustuotteistamme.

Lue lisää

Löydät meidät täältä

Leipomo Markun Pakari, Forssa

Hakapellontie 85, 30300 Forssa

Reittiohjeet